Vážení zákazníci, náš e-shop v tuto chvíli nepřijímá a nevyřizuje objednávky.

Kakao

Kakao stejně jako čokoláda má základ v kakaovém lusku a jeho plodech, kakaových bobech. Do určitého bodu je technologický postup výroby totožný – do bodu získání kakaové hmoty. Poté se takto vyrobený polotovar lisuje a odděluje se kakaové máslo od tzv. kakaového koláče. Ten se dále drtí. K potlačení kyselé a zvýraznění čokoládové chuti se přidává zásada. V okamžiku, kdy je dosaženo úplného rozdrcení pevných částic, vzniká výsledný produkt – kakao.

Holland Blend

Holland Blend

Kakao s vyváženou, jemnou a sladkou chutí. V chuti se objevují lískové oříšky

od 124,00 Kč

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací naleznete zde